Meditatie in het bos

Meditatieve wandeling met qigong oefeningen

Iedere donderdagochtend om 8 uur ga ik naar het bos voor een meditatieve wandeling. Het doel is ontspanning en even stilstaan bij wat er in me leeft. De verbinding met de natuur en dat wat er zich op dat moment aandient is hier bijzonder helpend bij.

Tussendoor doen we een qigong oefeningen. Juist in het bos is de energie waarmee qigong “werkt” goed voelbaar. De helende energie van moeder natuur en vader hemel verenigen zich in jou. Jij bent de verbinding tussen hemel en aarde. In de natuur is dit goed voelbaar.

Ik kom vaak vol inspiratie en nieuwe energie terug van zo’n wandeling.

Heb je zin om samen op pad te gaan? Stuur me dan uiterlijk de dag ervoor een appje. Het kost 10 euro. (per tikkie vtv te voldoen)

Evenals de massages die ik geef zijn de wandelingen uitsluitend bedoeld voor vrouwen.