AV-1117

Wie is Anja?

Hallo, ik ben is Anja van Lochem. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd ayurvedisch masseur. Het masseren van mensen is mijn passie. Ik vind het heerlijk om mensen te zien ontspannen en genieten van mijn massage.

Jaren geleden kreeg ik voor het eerst een ayurvedische massage. Ik had in die tijd veel stress en massage bleek een verademing in mijn drukke bestaan. De heerlijke warme olie, de liefdevolle aanraking en de ontspanning waren een weldaad voor mijn lichaam. Ook mijn drukke hoofd kwam door de massage tot rust. Dit wilde ik mijn omgeving ook laten ervaren. Daarom ben ik in 2015 met de opleiding ayurvedische massage therapeut bij Jade in Doorn begonnen. Al snel bleek dat ik mijn ei echt kwijt kon in het masseren van mensen. Daarom heb ik er mijn beroep van gemaakt en ben ik een eigen praktijk begonnen.

Mijn praktijk is gelegen in een rustige omgeving. Ik neem de tijd en ruimte voor mensen. Aandacht is mijn een kernpunt.

Het is mijn doel om mensen ontspanning te bieden en balans brengen in lichaam en geest.

Flower of life, levensbloem.

Het symbool van “Flower of life” is opgebouwd uit bloemen die in elkaar over lopen en samen 1 geheel vormen. Het is een eeuwenoud heilig symbool voor autonomie en verbinding. 1 bloem van de flower of life is de seed of life. De seed of life helpt je om je te herinneren wie je in wezen bent en om je eigen ruimte in te nemen in dit leven.

Het logo van mijn praktijk bestaat uit 2 bloemen uit het Flower of Life. Een symbool van de massage die ik geef.

 

Inspiratie